Argentīna: vīzas noformēšana

Latvijas pilsoņiem tūristu vīza nav nepieciešama

Atļautais uzturēšanās laiks valstī: līdz 90 dienām gadā

Prasības vīzas saņemšanai Latvijas pastāvīgiem iedzīvotājiem

Vīzas veids: Tūrisms līdz 90 dienām

Nepieciešamie dokumenti:

  • Pase ar derīguma termiņu ne mazāku par 6 mēnešiem pēc atgriešanās datuma
  • 2 standarta foto (3 x 4 cm)
  • Aviobiļešu rezervācijas kopija
  • Aizpildīta pieteikuma veidlapa
  • Ielūgums vai viesnīcu rezervācija
  • Bankas konta izraksts vai izziņa no bankas

Mēs sagatavojam un noformējam nepieciešamo dokumentu paketi vīzas saņemšanai. Lūdzam ņemt vērā, ka vīzas potenciālajam saņēmējam ir personiski jāierodas uz pārrunām Argentīnas vēstniecībā Helsinkos.

Noformēšanas laiks: 9 darba dienas

Noformēšanas izmaksas: EUR 128

Lejupielādēt pieteikuma anketu (.doc)

Go top