Austrālija – Studenta vīza: vīzas noformēšana

Kāda veida mācībām paredzēta šī vīza

Šī vīza domāta:

A) Ārzemju studentiem, kas vēlas mācīties Austrālijā un kuri pēc mācībām saņems :
• I, II, III un IV kategorijas sertifikātu (izņemot ELICOS)
• diplomu
• tehnisko diplomu
• profesionālās izglītības sertifikātu
vai
• profesionālās izglītības diplomu.

B) Ārzemju studentiem, kuri Austrālijā vēlas mācīties angļu valodas intensīvajos kursos ārzemju studentiem ( English Language Intensive Courses for Overseas Students -(ELICOS). Šeit ietilpst:
• kursi , kuros izsniedz I, II, III vai IV kategorijas sertifikātus
• kursi, kurus beidzot nepiešķir kategorijas, kas atbilstu Austrālijas standartiem.

C) Ārzemju studentiem, kuri vēlas mācīties Austrālijā ar mērķi pabeidzot mācības iegūt:
• Bakalaura grādu
• Asociēto grādu
• Absolvēšanas sertifikātu
• Absolvēšanas diplomu
• Maģistra grādu.

Ar šo vīzu
• Jūs varat mācīties Austrālijā
• apgādājamie ģimenes locekļi var Jūs pavadīt uz Austrāliju
• kad esat uzsācis mācības Austrālijā, Jūs varat strādāt līdz pat 20 stundām nedēļā mācību sesijas laikā un neierobežotu stundu skaitu plānotajos mācību starplaikos.
• Kamēr Jūs mācaties Austrālijā arī Jūsu ģimenes locekļi var strādāt līdz pat 20 stundām nedēļā

Tiesības pieteikties uz šo vīzu
Lai Jums būtu tiesības uz šo vīzu, Jums jābūt uzņemtam pilna laika mācībām reģistrētajā kursā vai reģistrēta kursa daļā.
Jums jābūt pietiekamiem finanšu resursiem, lai segtu savus, sava laulātā un Jūsu apgādībā esošo bērnu ceļa, mācību maksas un dzīvošanas izdevumus uzturoties Austrālijā. Jums jābūt pietiekami daudz finansēm, lai atbalstītu savu laulāto un Jūsu apgādībā esošos bērnus pat, ja viņi nedodas kopā ar Jums uz Austrāliju.
Jums jāatbilst noteiktām veselības prasībām un dažos gadījumos Jums būs nepieciešams iziet medicīnisko pārbaudi.
Uzturēšanās laikā Austrālijā Jums jābūt veselības apdrošināšanai. Veselības apdrošināšana uzturoties Austrālijā var tikt nodrošināta iegādājoties Ārzemju studentu veselības paketi (Overseas Student Health Cover (OSHC)), kura nodrošina veselības apdrošināšanu.
Jums jābūt labam raksturojumam (rekomendācijai), lai iebrauktu Austrālijā. Informācija, ko norādīsiet savā iesniegumā, tiks izmantota Jūsu raksturojuma novērtēšanai.

Papildus prasības ir studentiem, kas ir jaunāki par 18 gadiem.

Cena: EUR 569 EUR 519

Cenā ir iekļauts:

  • Konsulārā nodeva
  • Konsultāciju maksa
  • Kurjerpasta izdevumi

Student Guardian Visa: EUR 590
(vīza pavadonim, gadījumā, ja brauc nepilngadīgs students)

Go top