Brazīlija: vīzas noformēšana

Prasības vīzas saņemšanai Latvijas pastāvīgiem iedzīvotājiem

Vīzas tips: Tūrisms līdz 3 mēnešiem pusgada laikā

Nepieciešamie dokumenti:

  • Pase ar derīguma termiņu ne mazāku par 6 mēnešiem pēc atgriešanās datuma
  • Aviobiļešu rezervācijas kopija
  • Aizpildīta pieteikuma veidlapa
  • 1 standarta foto (3 x 4 cm)
  • Viesnīcu rezervācijas apstiprinājums
  • Izziņa no bankas ar konta atlikumu
  • Izziņa no darba vietas

Izskatīšanas laiks: 30 dienas (4 nedēļas vēstniecībā)

Noformēšanas izmaksas: EUR 116

Lejupielādēt pieteikuma anketu (.pdf)

Go top