Dienvidkoreja: vīzas noformēšana

Latvijas pilsoņiem tūristu vīza nav nepieciešama

Atļautais uzturēšanās laiks valstī: līdz 90 dienām

Prasības vīzas saņemšanai Latvijas pastāvīgiem iedzīvotājiem

Vīzas veids: Tūristu vīza

Nepieciešamie dokumenti:

  • Pase ar derīguma termiņu ne mazāku par 6 mēnešiem pēc atgriešanās datuma un ne mazāk kā 2 brīvām lappusēm vīzu sadaļā
  • 1 standarta foto uz gaišā fona (3 x 4 cm)
  • Aizpildīta pieteikuma veidlapa
  • Aviobiļetes vai aviobiļešu rezervācijas kopija
  • Viesnīcas rezervācijas kopija
  • Ceļojuma maršruta apraksts (angļu valodā)
  • Izziņa no bankas par konta atlikumu (angļu valodā)

Noformēšanas laiks: 2 – 3 nedēļas

Noformēšanas izmaksas: EUR 150

Lejupielādēt pieteikuma anketu (.pdf)

Go top