Indonēzija: vīzas noformēšana

Prasības vīzas saņemšanai Latvijas pilsoņiem un pastāvīgiem iedzīvotājiem

Vīzas veids: Tūrisms līdz 3 mēnešiem, vienreizējā

Nepieciešamie dokumenti:

  • Pase ar derīguma termiņu ne mazāku par 6 mēnešiem pēc atgriešanās datuma
  • Aviobiļešu rezervācijas kopija
  • 1 standarta foto (3 x 4 cm)
  • Aizpildīta pieteikuma veidlapa

Noformēšanas laiks: var aizņemt līdz 2-3 mēnešiem.

Maksa par vīzu: EUR 150

Latvijas republikas pilsoņiem vīza uz Indonēziju nav nepiciešama, ja brauciena mērķis ir tūrisms (uz periodu līdz 30 dienām).

Lejupielādēt pieteikuma anketu (.pdf)

Go top