Irāka: vīzas noformēšana

Prasības vīzas saņemšanai Latvijas pilsoņiem un Latvijas pastāvīgiem iedzīvotājiem

Vīzas veids: Tūrisms līdz 30 dienām

Nepieciešamie dokumenti:

  • Pase ar derīguma termiņu ne mazāku par 6 mēnešiem pēc atgriešanās datuma
  • Aviobiļešu rezervācijas kopija
  • Aizpildīta pieteikuma veidlapa
  • 2 standarta foto (3 x 4 cm)
  • ielūgums vai pavadvēstule ar ceļojuma mērķa izklāstu
  • bankas izziņa par pieejamiem līdzekļiem

Noformēšanas laiks: 4-5 nedēļas

Noformēšanas cena: EUR 155
(tiek precizēta pieņemot dokumentus)

Lejupielādēt pieteikuma anketu (.doc)

* vēstniecība var pieprasīt papildus dokumentus
** vēstniecība var pieprasīt personiski ierasties uz interviju

Go top