Irāka: vīzas noformēšana

Prasības vīzas saņemšanai Latvijas pilsoņiem un Latvijas pastāvīgiem iedzīvotājiem

Vīzas veids: Tūrisms līdz 30 dienām

Nepieciešamie dokumenti:

  • Pase ar derīguma termiņu ne mazāku par 6 mēnešiem pēc atgriešanās datuma
  • Aviobiļešu rezervācijas kopija
  • Aizpildīta pieteikuma veidlapa
  • 2 standarta foto (3 x 4 cm)
  • Ielūgums
  • Asins analīzes, sertifikāts

Noformēšanas laiks: 1 mēnesis

Noformēšanas izmaksas: EUR 99

Lejupielādēt pieteikuma anketu (.doc)

Go top