Irāna: vīzas noformēšana

Prasības vīzas saņemšanai Latvijas pilsoņiem un Latvijas pastāvīgiem iedzīvotājiem

Vīzas veids: Tūrisms līdz 90 dienām

Nepieciešamie dokumenti:

  • Pase ar derīguma termiņu ne mazāku par 6 mēnešiem pēc atgriešanās datuma
  • Aviobiļešu rezervācijas kopija
  • Aizpildīta pieteikuma veidlapa
  • 2 standarta foto (3 x 4 cm)
  • Viesnīcas rezervācija
  • Medicīniskā apdrošināšana

Noformēšanas laiks: 3-4 nedēļas

Noformēšanas izmaksas: EUR 250

Lejupielādēt pieteikuma anketu (.doc)

Go top