Japāna: vīzas noformēšana

Latvijas pilsoņiem tūristu vīza nav nepieciešama

Atļautais uzturēšanās laiks: 90 dienas

Prasības vīzas saņemšanai Latvijas pastāvīgiem iedzīvotājiem

Vīzas veids: Tūrisms

Nepieciešamie dokumenti:

  • Pase ar derīguma termiņu ne mazāku par 6 mēnešiem pēc atgriešanās datuma
  • Pases kopija
  • Aviobiļešu rezervācijas kopija
  • Viesnīcas rezervācijas kopija
  • 2 standarta foto (3.5 x 4.5 cm)
  • 2 aizpildītas anketas
  • Ceļojuma maršruta apraksts (angļu valodā)
  • Uzņemošās puses garantijas vēstule
  • Dokumenti no uzņemošās puses – galvotāja: izziņa par juridiskās personas reģistrāciju vai kompānijas ceturkšņa atskaites kopija (par pēdējo pārskata periodu), utt.

Noformēšanas laiks: 12-15 darba dienas

Noformēšanas izmaksas: EUR 64

Lejupielādēt pieteikuma anketu (.doc)

Go top