Jaunzēlande: vīzas noformēšana

Latvijas pilsoņiem tūristu vīza nav nepieciešama

Atļautais uzturēšanās laiks: līdz 3 mēnešiem

Prasības vīzas saņemšanai Latvijas pastāvīgiem iedzīvotājiem

Vīzas veids: Tūristu vīza

Nepieciešamie dokumenti:

  • Pase
  • 2 pieteicēja krāsu fotogrāfijas 3,5 x 4,5 cm
  • Aizpildīta pieteikuma veidlapa
  • Aviobiļetes vai aviobiļešu rezervācijas kopija
  • Izziņa no darba vietas (angļu valodā)
  • Izziņa no bankas par konta atlikumu (angļu valodā)
  • Konta izdruka par pēdējiem 3 mēnešiem
  • Ceļojuma maršruta un viesnīcas rezervācijas kopija vai oficiāls ielūgums

Noformēšanas laiks: no 3 līdz 5 nedēļām

Atļautais uzturēšanās laiks valstī: līdz 3 mēnešiem

Noformēšanas izmaksas: EUR 334

Nepieciešamo dokumentu sarakstu pensionāriem, studentiem, mājsaimniecēm un pašnodarbinātām personām, kas vēlas iegūt Tūristu vīzu, var precizēt sazinoties ar mums.

Lejupielādēt pieteikuma anketu (.doc)

Go top