Ķīna: vīzas noformēšana

Prasības vīzas saņemšanai Latvijas pilsoņiem un Latvijas pastāvigiem iedzīvotājiem

Vīzas tips: Tūrisms, vienreizējā vai divreizējā

Nepieciešamie dokumenti:

  • Pase ar derīguma termiņu ne mazāku par 6 mēnešiem pēc atgriešanās datuma
  • Aviobiļešu rezervācijas kopija
  • Aizpildīta pieteikuma veidlapa
  • 1 standarta foto (3 x 4 cm)
  • Ielūgums vai viesnīcas rezervācijas kopija
  • Apdrošināšana

Noformēšanas laiks: 6 darba dienu laikā (5 vai 2 darba dienu laikā par papildus samaksu)

Vienreizējās vīzas noformēšanas izmaksas Latvijas pilsoņiem: EUR 86 (6 d. d. laikā) vai EUR 111 (5 d. d. laikā) vai EUR 121 (2 d. d. laikā)

Vienreizējās vīzas noformēšanas izmaksas Latvijas pastāvigiem iedzīvotājiem: EUR 56 (6 d. d. laikā) vai EUR 81 (5 d. d. laikā) vai EUR 91 (6 d. d. laikā)

Divreizējās vīzas noformēšanas izmaksas Latvijas pilsoņiem: EUR 96 (6 d. d. laikā) vai EUR 121 (5 d. d. laikā) vai EUR 131 (2 d. d. laikā)

Divreizējās vīzas noformēšanas izmaksas Latvijas pastāvigiem iedzīvotājiem: EUR 66 (6 d. d. laikā) vai EUR 91 (5 d. d. laikā) vai EUR 101 (2 d. d. laikā)

Lejupielādēt pieteikuma anketu (.pdf)

Go top