Lielbritānija: vīzas noformēšana

Prasības vīzas saņemšanai Latvijas pastāvīgiem iedzīvotājiem

Vīzas veids: tūristu vīza, biznesa vīza, radinieku apciemošana

Nepieciešamie dokumenti:

  • Pase, pase, kura derīga vismaz vēl 6 mēnešus pēc vīzas derīguma termiņa beigām
  • 1 standarta krāsu fotogrāfija, kas uzņemta pēdējo 6 mēnešu laikā (3,5 x4, 5 cm)
  • Aizpildīta pieteikuma veidlapa
  • Dokumentu oriģināli, kas apliecina līdzekļu pieejamību: bankas konta izraksts par pēdējiem 3 mēnešiem
  • Dokumentu oriģināli, kas apliecina Jūsu pašreizējo darbavietu ( izziņa no darba vietas norādot ieņemamo amatu, darba stāžu šajā organizācijā un atalgojumu) vai mācības (vēstule no mācību iestādes, norādot fakultāti un kursu kurā pašlaik Jūs mācaties)
  • Laulības / laulības šķiršanu / laulātā nāves apliecība
  • Bērnu dzimšanas apliecības
  • Laulātā un / vai bērnu pases kopija
  • Ja bērni, kas jaunāki par 18 gadiem dodas uz Angliju bez vecākiem, jāiesniedz notariāli apstiprināta vecāku atļauja

Lejupielādēt pieteikuma veidlapu (.pdf)

Dokumenti, kas nepieciešami Lielbritānijas vīzas sagatavošanai atkarībā no vīzas veida:

  • Ielūguma vēstule no personas, kas Jūs uzaicina apmeklēt radus vai draugus, kas dzīvo Lielbritānijā
  • Apstiprinājums par viesnīcas rezervēšanu / ceļojumu Lielbritānijā, tūristu braucienam
  • Lielbritānijas uzņēmuma ielūgums, lai noformētu biznesa vīzu
Go top