Malaizija: vīzas noformēšana

Latvijas pilsoņiem tūristu vīza nav nepieciešama

Atļautais uzturēšanās laiks: līdz 90 dienām

Prasības vīzas saņemšanai Latvijas pastāvīgiem iedzīvotājiem

Vīzas veids: Tūrisms no 30 līdz 90 dienām

  • Latvijas Republikas pilsoņiem līdz 90 dienām bez vīzas!
  • Latvijas Republikas nepilsoņiem vīzu jānoformē pirms brauciena!

Nepieciešamie dokumenti:

  • Ceļošanai derīga pase ar derīguma termiņu ne mazāku kā 6 mēneši pēc atgriešanās un   vismaz 2 brīvām lappusēm vīzu sadaļā;
  • 2 fotokartiņas 3.5 x 5 cm;
  • Aizpildīta pieteikuma veidlapa
  • Aviobiļešu rezervācijas kopija
  • Ielūgums vai viesnīcu rezervācija
  • Darbavietas izziņa;
  • Bankas konta izraksts vai izziņa no bankas

Noformēšanas laiks: 10 darba dienas

Noformēšanas izmaksas: EUR 150

Lejupielādēt pieteikuma anketu (.pdf)

Go top