Maroka: vīzas noformēšana

Latvijas pilsoņiem tūristu vīza nav nepieciešama

Atļautais uzturēšanās laiks valstī: līdz 3 mēnešiem 6 mēnešu laikā

Prasības vīzas saņemšanai Latvijas pastāvīgiem iedzīvotājiem

Vīzas veids: Tūrisms līdz 30 dienām

Nepieciešamie dokumenti:

  • Pase ar derīguma termiņu ne mazāku par 6 mēnešiem pēc atgriešanās datuma
  • 3 standarta krāsu foto (3.5 x 4.5 cm)
  • Aizpildīta pieteikuma veidlapa
  • Aviobiļešu rezervācijas kopija
  • Viesnīcas rezervācija
  • Bankas konta izraksts vai izziņa no bankas
  • izziņa no darba vietas adresēta Marokas vēstniecībai (angļu valodā);
  • oficiāla izziņa no Latvijas Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes, kas apliecina viņa pastāvīgo dzīvesvietu Latvijā (angļu valodā);
  • apdrošināšana.

Noformēšanas laiks: 4-5 nedēļas

Noformēšanas izmaksas: EUR 110

Lejupielādēt pieteikuma anketu (.pdf)

Go top