Mongolija: vīzas noformēšana

Prasības vīzas saņemšanai Latvijas pilsoņiem un Latvijas pastāvīgiem iedzīvotājiem

Vīzas veids: Tūrisms līdz 30 dienām, vienreizējā

Nepieciešamie dokumenti:

  • Pase ar derīguma termiņu ne mazāku par 3 mēnešiem pēc atgriešanās datuma un 2 brīvas lappuses vīzu sadaļā
  • 1 standarta foto (3 x 4 cm)
  • Aviobiļešu rezervācijas kopija
  • Aizpildīta pieteikuma veidlapa
  • Ielūgums vai viesnīcas rezervācijas kopija

Noformēšanas laiks: 14 dienas

Noformēšanas izmaksas: EUR 231

Lejupielādēt pieteikuma anketu (.doc)

Go top