Namībija: vīzas noformēšana

Prasības vīzas saņemšanai Latvijas pilsoņiem un Latvijas pastāvīgiem iedzīvotājiem

Vīzas veids: Tūrisms līdz 3 mēnešiem, vienreizējā

Nepieciešamie dokumenti:

  • Pase ar derīguma termiņu ne mazāku par 6 mēnešiem pēc atgriešanās datuma un 2 brīvas lappuses vīzu sadaļā;
  • 2 fotokartiņas 3 x 4 cm;
  • aviobiļetes rezervācijas kopija;
  • viesnīcas rezervācija;
  • bankas konta izraksts par pēdējo mēnesi;
  • apdrošināšana uz ceļojuma laiku
  • anketa

Noformēšanas laiks: 7 darba dienas vēstniecībā

Noformēšanas izmaksas: EUR 250

Lejupielādēt pieteikuma anketu (.doc)

Go top