Pakistāna: vīzas noformēšana

Prasības vīzas saņemšanai Latvijas pilsoņiem un Latvijas pastāvīgiem iedzīvotājiem

Vīzas veids: Tūrisms

Nepieciešamie dokumenti:

  • Aizpildīta pieteikuma veidlapa
  • Pase ar derīguma termiņu ne mazāku par 6 mēnešiem pēc atgriešanās datuma
  • Dzimšanas apliecības kopija
  • 4 vienādas foto (uz baltā fona)
  • viesnīcas rezervācijas kopija
  • Aviobiļešu rezervācijas kopija
  • Bankas konta izraksts par pēdējiem 6 mēnešiem
  • Medicīniskā apdrošināšana
  • Ielūgums

Noformēšanas laiks: 2 nedēļas

Noformēšanas izmaksas: EUR 205

Lejupielādēt pieteikuma anketu (.doc)

Go top