Serbija: vīzas noformēšana

Latvijas pilsoņiem tūristu vīza nav nepieciešama

Atļautais uzturēšanās laiks valstī: 90 dienas

Prasības vīzas saņemšanai Latvijas pastāvīgiem iedzīvotājiem

Vīzas veids: Tūrisms

Nepieciešamie dokumenti:

  • Pase ar derīguma termiņu ne mazāku par 6 mēnešiem pēc atgriešanās datuma
  • Pases kopija
  • Aviobiļešu rezervācijas kopija
  • Aizpildīta pieteikuma veidlapa
  • Viesnīcas rezervācijas kopija
  • 1 standarta foto (3.5 x 4.5 cm)
  • Ielūgums (ja pieejams)
  • Izziņa no bankas par konta atlikumu (angļu valodā)

Noformēšanas laiks: 4 – 5 nedēļas

Noformēšanas izmaksas: EUR 170

Lejupielādēt pieteikuma anketu (.doc)

Go top