Tanzānija: vīzas noformēšana

Prasības vīzas saņemšanai Latvijas pilsoņiem un Latvijas pastāvīgiem iedzīvotājiem

Vīzas veids: Daudzkārtējā tūrisma vīza līdz 60 dienām

Nepieciešamie dokumenti:

  • Pase ar derīguma termiņu ne mazāku par 6 mēnešiem pēc atgriešanās datuma
  • Aviobiļešu rezervācijas kopija
  • 1 standarta foto (3 x 4 cm)
  • Aizpildīta pieteikuma veidlapa

Noformēšanas laiks: 10 dienas (3 darba dienas vēstniecībā)

Noformēšanas izmaksas: EUR 180

Lejupielādēt pieteikuma anketu (.doc)

Go top