Uzbekistāna: vīzas noformēšana

Prasības vīzas saņemšanai Latvijas pilsoņiem

Vīzas veids: Tūrisms līdz 30 dienām

Nepieciešamie dokumenti:

  • Pase
  • 1 krāsu foto 3,5 x 4,5 cm (matēts, uz baltā fona)
  • Aizpildīta pieteikuma veidlapa
  • Viesnīcas rezervācija

Noformēšanas laiks: 6 darba dienas

Noformēšanas izmaksas: EUR 90 (tūrisms līdz 7 dienām), EUR 140 (līdz 14 dienām), EUR 145 (līdz 30 dienām)

Lejupielādēt pieteikuma anketu (.doc)

Prasības vīzas saņemšanai Latvijas pastāvīgajiem iedzīvotājiem

Tādas pašas kā Latvijas pilsoņiem (sk. augstāk) + ielūgums.

Go top