Vjetnama: vīzas noformēšana

Prasības vīzas saņemšanai Latvijas pilsoņiem un pastāvīgiem iedzīvotājiem

Vīzas tips: Tūrisms līdz 30 dienām, vienreizējā

Nepieciešamie dokumenti:

  • Pase ar derīguma termiņu ne mazāku par 6 mēnešiem pēc atgriešanās datuma
  • 1 standarta foto (3 x 4 cm)
  • Aizpildīta pieteikuma veidlapa

Noformēšanas laiks: 10 darba dienas vēstniecībā

Noformēšanas izmaksas: EUR 165

Lejupielādēt pieteikuma anketu (.pdf)

Go top